HANNIBALISM

Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2007

It’s summer time…




Συνήθως όταν έρχεται το καλοκαίρι, ανεβαίνει η θερμοκρασία, οι άνθρωποι πάνε για μπάνιο, αδειάζει το κέντρο, βγαίνουν έξω διάφορα μπούτια, μπράτσα που μοιάζουν με μπούτια κτλ.


Επιπλέον, κάθε χρόνο υπάρχουν διάφορα μικροπράγματα που μας υπενθυμίζουν ότι το καλοκαίρι δεν είναι παρά μόνο ένα μεγάλο dejavu. Και αυτό, γιατί κάθε χρόνο:


1) Βλέπουμε τις ίδιες σειρές στην τηλεόραση (πχ. “Μικρομεσαίοι” “Ρετιρέ” “Εμείς και Εμείς” “Ζάχο Δόνγκανο”)


2) Ακούμε τα ίδια τραγούδια. Με πρωτομάστορα τον Bob Marley.


3) Φοράμε το περσινό αντηλιακό. Όχι?


4) Κουρευόμαστε.


5) Ντρεπόμαστε να κρατήσουμε βεντάλια (είναι άψογο, αν το τολμήσετε!)


6) Ακούμε τα ίδια ΚΙΤΣ τραγούδια. Όπως το “Sex on the beach”(από T-spoon), “Coco jumbo”(από Mr.President), και ότι έχει σχέση με τον DJ TsiliChristos.


7) Οι περισσότεροι διαβάζουν βιβλία στις παραλίες (άσχετα ότι όλο τον χρόνο δεν είχαν ανοίξει ούτε εφημερίδα! Απλά είναι must το διάβασμα στην παραλία! ΒΛΑΧΟΙ!)


8) Πίνουμε κοκταίλς και μπύρες και κατουράμε κάθε 5 λεπτά(κάθε 2 λεπτά τα κορίτσια).


9) Οι κοπέλες συγκρίνουν πορτοκάλια με την κυτταρίτιδα στα μπούτια τους, ενώ τα αγόρια προσπαθούν να βγαίνουν κάθε μέρα(κατά τις 4 το μεσημέρι) μπάς μοιάσουν λίγο σαν ξεροψημένη φρυγανιά.


10) Πηγαίνουμε σε θερινούς κινηματογράφους και πάντα λέμε “Μα γιατί κλείνουν οι θερινοί?” και ποτέ δεν κάνουμε κάτι γι’αυτό.


11) Μας τσαντίζουν οι σταγόνες από τα αιρ-κοντίσιον, αλλά κατά βάθος μας δροσίζουν.


12) Βλέπουμε διαφημίσεις για αντηλιακά όπως το Coppertone-καρύδα και παρατηρούμε ότι το ξεβράκωτο κοριτσάκι είναι η Jodie Foster.


13) Βλέπουμε τον γλάρο να μας λέει “όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές” και αναρωτιόμαστε πώς τόσα χρόνια δεν έχει πεθάνει.


14) Λέμε κάθε φορά πάνω σε συζητήσεις, με εξυπνακίστικο ύφος, ότι ξέρουμε τι έπαθε ο Πέτρος ο πελεκάνος της Μυκόνου. Κοινώς, ότι έπαθε και η βασίλισσα Αικατερίνη (η νούμερο 2, η της Ρωσίας) από το άλογο.


15) Δεν είναι η μασχάλη του διπλανού που βρωμάει, αλλά η δικιά σου…




7 Comments:

Blogger Misirlou Oubliez said...

Ξεχασες το "Καλοκαιρι" του Σαββοπουλου, με το οποιο κλεινουν ΟΛΕΣ τις εκπομπες τους ΟΛΟΙ οι παραγωγοι των εντεχνων ραδιοφωνων ΟΛΕΣ τις μερες του Αυγουστου, μεχρι την τελευταια του.

13 Ιουλίου, 2007 09:09  
Blogger Rayman said...

ξέχασες το κάμπινγκ με καλογερόπουλο-μόσχο (μόνο που τώρα δεν το δείχνουν πια, και αμφιβάλλω αν το έχει δει ποτέ κάποιος που έχει γεννηθεί τη δεκαετία του 80 (επι ΠΑΣΟΚ)) επίσης ο Πέτρος ΕΙΝΑΙ ο γλάρος της διαφήμισης... (duh)

13 Ιουλίου, 2007 10:14  
Blogger santa carol said...

Δυστυχώς misirlou oubliez, δεν ακούω ελληνικά τραγούδια, αλλά προφανώς μονο και μονο απο τον τίτλο...
Και Rayman, δεν θυμάμαι πώς λέγεται ο γλάρος, Πέτρος, Πάυλος, Κώστας, ένα είναι σίγουρο: το πουλί πέθανε...

13 Ιουλίου, 2007 16:35  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ksexases to basikotero santa carol alla eisai gynaika:ola ta eidh twn mpoytiwn poy anadyontai mesa apo konta treliarika sortsakia.Otan ta deis na kykloforoyn sto dromo katalabes oti hrthe to kalokairi, o paradeisos.

14 Ιουλίου, 2007 20:05  
Anonymous Ανώνυμος said...

Sygnwmh den to ksexases to grafes aplws egw de diavasa tis 3 prwtes grammes.Alla nomizw oti einai apo mona toys ta mpoutia to kalokairi de xreiazesai tipota allo.Oi pio xaroymenoi anthrwpoi einai oi hdonoblepsies.

14 Ιουλίου, 2007 20:09  
Anonymous Ανώνυμος said...

sobara h dikia moy masxalh bromaei?paketo

16 Ιουλίου, 2007 22:39  
Blogger santa carol said...

Αγαπητέ Gdoupe, οι ηδονοβλεψίες όντως είναι οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι. Διότι, δεν αγγίζουν, δεν πειράζουν, δεν χουφτώνουν, δεν πηδάν*(συγνώμη για την λέξη!το σωστότερο:δεν κάνουν άγριο έρωτα), δεν φιλούν, δεν χαριεντίζονται, δεν δεν δεν δεν δεν δεν δεν δεν .... Απλά τους φθονώ...
Και αξιοσέβαστε Προμηθέα, μπορεί να θυσιάζεις το συκώτι-σπλήνα-αντερα για την ανθρωπότητα, αλλά ΒΡΩΜΑΣ!!!! και εσύ και εσύ και εσύ και εσυ!!! και όλοι σας!

17 Ιουλίου, 2007 19:37  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home